TRIMZWEMMEN voor volwassenen

 
Trimzwemmen is de leukste manier om je conditie op peil te houden. Het is heel gevarieerd, want de les bestaat uit diverse activiteiten en u kunt terecht in diverse groepen. Wat u plezierig vindt bepaalt u zelfTrimzwemmen is geschikt voor iedereen die zijn of haar hoofd boven kan houden. Dus aarzel niet en kom een keer kijken of doe gewoon een keer mee

Conditie door plezier

Voor iedereen die zijn hoofd boven water kan houden bieden wij het trimzwemmen. Afhankelijk van ambitie en conditie trimmen wij in verschillende groepen en zijn de activiteiten afwisselend.
Naast allerlei speelse vormen biedt het trimzwemmen mogelijkheden voor bijvoorbeeld:
  • conditiezwemmen
  • coopertest
  • zwemslagverbetering
  •  leszwemmen voor volwassenen/ diplomazwemmen

Dit alles onder het motto: “Bijna alles mag, niets moet”.

 

Globale indeling

Groep I: Zwemles voor volwassenen. Komt u bij ons alsnog uw A diploma halen? Super! En wilt u meer, dan is er ook de mogelijkheid om verder te gaan. Groep II: Trimzwemmen met speciale aandacht op het verbeteren van de zwemslagen. Groep
III: Trimzwemmen. Groep IV: Trimzwemmen, een zwaarder programma speciaal voor jongeren en die ouderen die zich met hen willen meten.

Tip bij twijfel

Wanneer u twijfelt of deze tak van sport, wat betreft uw gezondheid, wel geschikt voor u is, raadpleeg dan eerst uw huisarts.